Advertorial - Route Napoléon, ook als boek bij CamperRoutes.nl

Na de introductie van de camperroutes in de app Campercontact krijgen we de vraag: is jullie CamperRoute van de Route Napoléon nu niet meer op papier verkrijgbaar?

Het antwoord is: jazeker! Sinds 2012 heeft CamperRoutes.nl zeven routegidsen uitgegeven in vijf populaire camperlanden. Sinds die tijd hebben wij zo’n 50.000 routeboekjes verkocht.

De Route Napoleon wordt beschreven in onze gids ‘Met de Camper naar Zuid-Frankrijk’. Hierin vind je een lange route, goed voor minstens 25 dagen camperplezier, vanaf de Elzas, door de Jura en over de Route Napoléon naar Zuid-Frankrijk.

In de app en op papier!

We zijn er trots op dat Campercontact, onderdeel van de NKC, ons heeft gevraagd met onze routes te participeren in hun nieuwe project. Daarmee is een aantal routes nu ook digitaal verkrijgbaar! Het aanbod zal de komende maanden worden uitgebreid.

Bij onze routes wordt ter bescherming van het auteursrecht slechts een beperkte pdf geleverd. Daarom is het goed te weten dat er ook mooie ‘ouderwetse’ boekjes bestaan, met dezelfde inhoud, met routekaartjes en met veel mooie foto’s.

Meer routegidsen van CamperRoutes.nl

Gidsen die tot nu toe zijn verschenen:

Frankrijk - Kustroute Normandië en Bretagne
Frankrijk - Elzas, Jura en Route Napoléon
Italië - Grand Tour naar Rome, met rondritten door Toscane en Umbrië
Spanje - Dwars door Andalusië, plus mooie routes heen en terug
Portugal - Complete reisroute van Noord naar Zuid.
Groot-Brittannië
 - Zuid-Engeland - Kustroute Devon & Cornwall (tijdelijk uitverkocht)
 - Schotland - Highlands & Islands

Alle gidsen worden in kleine oplagen gedrukt en bij herdruk geheel bijgewerkt en geactualiseerd.