Advertorial: Upgrade de camper!

De innovaties en producten van Horrex betekent meer comfort, meer daglicht en een mooie camper interieur.

De plissé hordeuren voor de camper, wie kent ze niet? Horrex bracht deze ruim 30 jaren geleden voor het eerst op de markt. Het bedrijf ontwikkelt en innoveert vanuit het kantoor in Vlaardingen continu voor de campermarkt. De specialist in flyscreens heeft een mooie horen/blind combinatie voor alle ramen, deuren, dakramen en koelkasten.

Werkelijk uniek voor de kampeer doe-het-zelfer is de UCS resizeable. Vanuit de 15 standaardmaten kun je werkelijk alle formaten ramen voorzien van een mooie blind/screen combi. Deze UCS komt met 100% verduistering en gaas, en heeft ook optioneel LED-verlichting. Voor de dealer betekent de resizeable dat minder voorraad van alle maten nodig is. Een win/win situatie.

Overweeg je een ombouw van je camper? Of wil je je huidige camper upgraden? Dat kan met bijvoorbeeld een 500 x 700mm dakraam. Mooi meer daglicht en frisse lucht. Of wat denk je van een slide-out. Deze innovatie biedt extra ruimte – ze zijn zowel elektrisch als handbediend beschikbaar.

Ook mooi voor de campermarkt zijn de Van Flyscreen deuren of de rear-screens. Zo is je camper bij het kamperen werkelijk aan alle kanten open. Dan kan je nog genieten van een mooi uitzicht, zonder zwermen van insecten.

Bij de grotere voertuigen kun je denken aan het plaatsen van een room divider om meer privacy te creëren.

En wil je fietsen op vakantie? Onlangs heeft Horrex’ zusterbedrijf ClikeBikes de nieuwe Traveller en iRider geïntroduceerd. Robuust, compact e-bikes die perfect passen op een camper. 

Horrex ontwikkelt, innoveert en produceert al 34 jaar vanuit Zuid-Holland en is onderdeel van de Driving Change Group. Driving Change bestaat naast Horrex uit InnoSlide, Van Casco+ en ClikeBikes.

Vind de dichtstbijzijnde Horrex dealer via de ‘’dealer locator’’ tool op de site.