Advertorial: Laika presenteert nieuwe halfintegraal Ecovip-modellen

Italiaans gevoel voor design en geselecteerde materialen. En dat met meer dan 50 jaar ervaring.

Erwin Hymer Foto2 Nb Laika

Italiaans vakmanschap kan prachtig ogen. De ruime ervaring en kennis van Laika is in de campers overal zichtbaar. Maar dat is niet alles, ook aan comfort en kwaliteit levert Laika niet in. Met elke camper van Laika kunt u genieten van “La Dolce Vita”.

De historische serie Ecovip-modellen is sinds 1992 de trouwe metgezel van veel gezinnen. De vraag naar esthetiek, luxe afwerking en state-of-the-art technologie bundelen zich tot het ultieme pakket: een elegante, stijlvolle, veelzijdige camper, vol rijcomfort en verfijnd design. Italië op zijn best.

Het hoogwaardige interieur is geïnspireerd op de elegantie van Italiaanse meubelen. Met perfect vloeiende vormen en gebogen oppervlakken en met verfijnde details. Zo kunnen de kasten aan beide kanten worden uitgetrokken. Bij het meubeldecor kunt u kiezen uit twee verschillende varianten. Rovero Moka is warm bruin met goudtinten en een lichtere vloer. Pero Toscano is van een lichtere houttint, waarbij de vloer donkerder is. De stahoogte bedraagt 2,05 meter. Deze hoogte in combinatie met de vlakke vloer van voor tot achter zorgt voor veel bewegingsvrijheid binnen in de camper.

Ook de technologie laat niets te wensen over. Enkele belangrijke details:

  • Wanden en dak met polyurethaan frame, uitstekende isolatie, antihagel-dak van glasvezel, wanden van antivergelingsaluminium.
  • Verwarmde en verlichte dubbele bodem, met warmteopslagfunctie, toegankelijk van buiten en van binnen, voor technische installaties en opbergvakken.
  • Hoogwaardig, volledig LED-verlichtingssysteem met meerdere niveaus met meervoudige en dimmerbediening.
  • Elektrische installatie van de nieuwste generatie met CI-BUS technologie, plaats voor twee geïntegreerde serviceaccu’s in de dubbele vloer, eenvoudig toegankelijk, digitaal bedieningspaneel met programmeerbaar en multifunctioneel LCD-kleurenscherm.

Bekijk alle indelingen van de Ecovip op de website van Laika. Met zoveel indelingen zit uw gewenste camper er zeker bij.