Advertorial: De elektrische vouwfietsen van Shinga Lacros

Ze zijn compact, lichtgewicht en comfortabel. De naar eigen ontwerp en in Schijndel geproduceerde elektrische vouwfietsen van Lacros zijn gemakkelijk om mee te nemen tijdens een vakantie met de camper of caravan, maar ook in de kofferbak van uw auto voor een fiets tocht in eigen land. Scherp geprijsd en in talloze mooi vormgegeven modellen. Sinds januari 2021 zijn we verhuisd naar ons nieuwe bedrijfspand aan de Nieuwe Eerdsebaan 16 in Schijndel. Hier ben je zes dagen in de week welkom voor uitleg, een gedegen advies en een proefrit.

Naast de 600 m2 grote showroom heeft Lacros een eigen werkplaats en monteurs. Het bedrijf timmert doorlopend aan de weg in het verder ontwikkelen van de al bestaande vouwfietsen, maar ook het ontwerpen en op de markt brengen van nieuwe modellen. De weg vervolgen en groei is belangrijk, maar ervoor zorgen dat huidige en nieuwe klanten tevreden zijn en blijven, is zeker zo voornaam.

De lichtgewicht elektrische vouwfiets Scamper is al 3 jaar achter elkaar in een vouwfietstest als testwinnaar verkozen in de categorie beste elektrische vouwfiets. In 2017 door de ANWB-vouwfietsentest, in 2018 in de NKC-test Elektrische vouwfietsen en in 2019 bij de AD-fietstest. Dit is niet alleen aan het ontwerpteam te danken, maar mede dankzij onze klanten waar wij veel feedback hebben gekregen om een zo goed mogelijk product te kunnen ontwerpen. De e-bikes worden daarom als heel comfortabel beoordeeld. Trots op onze vouwfiets/plooifiets uit Nederland.

Geheel nieuw in het assortiment is de Canter C200 met een geïntegreerde batterij in het frame voor een verbeterde gewichtsverdeling. 

Lacros Scamper
Lacros Canter