Informatie over NKC Reizen voortaan digitaal

De NKC gaat informatie over het aanbod van reizen voor 2021 met ingang van dit jaar digitaal verspreiden, via nieuwsbrieven en de website. De aparte papieren brochure, die jaarlijks werd meegezonden met Kampeerauto 8, komt hiermee te vervallen.

Griekenland Over Land Bomen Bergen Camper

Volgens manager reizen Eric Zeevalk van de NKC is het belangrijk mee te gaan met de eisen die deze tijd aan de reisbranche stelt: “De tekst voor een brochure moet lang van tevoren klaar zijn en kan dan niet meer worden gewijzigd. Terwijl je op een website informatie makkelijk kunt aanpassen, gebaseerd op de meest actuele situatie. Ook kunnen we makkelijker extra reizen aanbieden, als we zien dat hier behoefte aan is.”

Om geïnteresseerden beter te kunnen informeren is de website verbeterd en wordt de informatie actueel gehouden. Ook is in een oogopslag te zien of een reis vol is of nog plek heeft. Verder gaat de nieuwsbrief van NKC Reizen een belangrijke rol spelen in de informatievoorziening rond de reizen.

Zeevalk benadrukt: “Zeker in deze tijd is het daarom een goede manier om geïnteresseerden op de hoogte te houden van het actuele aanbod en eventuele veranderingen. De nieuwsbrief heeft hierin een belangrijke functie. Verder is ook in het magazine Kampeerauto te lezen wanneer en welke reizen worden aangeboden.”

Voor volgend jaar voorziet Zeevalk ondanks de coronacrisis vooralsnog geen problemen: ”Er is een toenemende vraag aan veilig en vertrouwd reizen. Het voornemen van de NKC is dan ook een groot aanbod groepsreizen voor 2021 aan te bieden.”

Geïnteresseerden die op de hoogte willen blijven over alle ontwikkelingen rondom groepsreizen en maatwerkreizen van de NKC en als eerste willen weten wanneer de reizen te boeken zijn, kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief van NKC Reizen.