Advertorial: NIEUW: Hymer BML T 780 bij Mobiledrôme

Nieuw B-klasse model van Hymer: de BML T 780. Deze halfintegraal camper is nu verkrijgbaar bij Mobiledrôme & Partners.

Hy21 Bmlt 780 Presse Dsc04610@2X

Van integraal naar halfintegraal

De Hymer BML 780 kwam eerst op de markt als een integraalmodel, waarmee Hymer onder andere de German Design Award wist te winnen. Voor het campermodeljaar 2021 heeft Hymer ervoor gekozen om dit model ook op de markt te brengen als een halfintegraal model. Een halfintegraal model met een sportieve Mercedes Sprinter cabine.

Hymer BML T 780

De nieuwe BML T 780 heeft een lengte van 7.90 meter en is 2.35 meter breed. De camper heeft een volledig vlakke vloer en een dubbele bodem met ruimte voor onder andere de accu’s, de boiler en de watertanks.

De 780 heeft een indeling met enkele bedden achterin en daaronder een garage van ca. 130 cm. Net als bij het integrale BML 780 model heeft deze camper een zeer ruime zitgroep en keuken. Qua sanitair is de camper voorzien van een aparte douche- en toiletruimte. Voor het interieur zijn diverse stof- en leervariaties mogelijk.

Nu bij Mobiledrôme & Partners!

Denkt u dat deze nieuwe Hymer camper iets voor u is? Kom dan eens langs bij Mobiledrôme & Partners en bekijk dit unieke model met eigen ogen. Onze verkoopadviseurs kunnen u alles vertellen over dit model en kunnen samen met u de ideale camper samen stellen.

Voor meer informatie over dit model of andere campermodellen, neem nu contact op met Mobiledrôme & Partners via deze link.