Advertorial: Jouw camper niet of juist wél verhuren?

Verzekeren, prijsstructuur, camperoverdracht, een community: je camper verhuren is best een big deal! Toch is dit met het juiste platform zo voor elkaar. Benieuwd hoe je alles goed kunt regelen? Neem dan deel aan het online webinar van PaulCamper en zij beantwoorden in een keer al jouw vragen.

Je eigen camper is jouw ticket to freedom. Want de vrijheid die je ervaart tijdens de trips die je ermee maakt, is een ongeëvenaard gevoel. Bij PaulCamper geloven ze dat juist dat gevoel té mooi is om niet met anderen te delen. Daarom faciliteren zij camperverhuur. Want dat campergevoel kunnen delen terwijl je er tegelijkertijd wat aan overhoudt: wat wil je nog meer?

Duidelijkheid

Duidelijkheid natuurlijk: dat is wat je nog meer wilt. Duidelijkheid over verzekeringen en over de huurprijs die je vraagt voor jouw camper. Duidelijkheid over hoe je kunt communiceren met de huurder en hoe je een effectieve overdracht faciliteert. Al deze vragen snel en gemakkelijk beantwoord krijgen? Volg het webinar! Gewoon via de computer, thuis op de bank.

Hoe werkt een webinar?

Een webinar is een online seminar waarin wij vrijblijvend al je vragen beantwoorden. Deelname is voor iedereen toegankelijk. Het grote voordeel daarvan is dat ook de zaken waar je zelf (nog) niet aan gedacht hebt, aan de orde komen.

Deelnemen aan het webinar

Om deel te nemen aan het PaulCamper Webinar, meld je je vooraf aan met je naam en e-mailadres. PaulCamper stuurt dan een digitale uitnodiging naar jouw e-mailadres met daarin een link. Klik op die link en je kunt online deelnemen met een laptop, pc of ipad. Tijdens het webinar zie je het PaulCamper Team live op je scherm en kun je via de chatfunctie vragen stellen.

PaulCamper Webinar Verhuur – donderdag 12 maart om 20.00 uur

Het volgende PaulCamper Webinar staat gepland op donderdag 12 maart aanstaande om 20.00 uur. Schrijf je direct in! Kun je niet live aan het webinar deelnemen? Geen zorgen. Meld je toch aan, na afloop sturen zij je dan het opgenomen webinar toe zodat je dit op je gemak kunt bekijken als het jou uitkomt.