Advertorial: Extra complete Kampeerauto van het jaar 2020 │ Carado T338

Met de nieuwe, zeer populaire, Carado halfintegraal 338 krijgt u veel camper voor uw geld.

Carado Overview Web

De T 338 wordt aangeboden met de nieuwe, licht gewijzigde vormgeving aan de buitenkant. Door de nieuwe achterkant van het bed achterin het voertuig, die qua kleur is afgestemd op de bekleding, ziet het interieur er bijzonder gezellig uit.

De twee opbouwspots in het bedgedeelte zijn voorzien van USB-aansluitingen, nieuw in de voertuigen van Carado. Een halfhoge kledingkast zorgt voor een vrij zicht door het interieur. De keuken bevindt zich achter de zitgroep, de meest gewenste plek voor veel mensen.

Hefbed

Bovendien kunt u optioneel een hefbed boven de zitgroep kiezen. De twee extra slaapplaatsen kunnen eenvoudig naar beneden worden gelaten. Via een kleine ladder stapt u heel gemakkelijk het slaapgedeelte in.

Hoewel minder dan zeven meter lang, beschikt de 338 over twee eenpersoonsbedden – van 1,90 m c.q. 2 m lengte. Comfortabel en compact: bij deze lay-out sluit het één het ander niet uit. Ook de garage aan de achterkant is groot en ruim.

Actiemodellen

De T 338 wordt nu ook geleverd met aantrekkelijk “Clever of Clever Plus-pakket”. Dit houdt in dat de camper extra compleet is, maar voor een voordelige prijs. Er zijn twee verschillende actiemodellen met andere opties, vraag de Carado-dealer om de mogelijkheden.

Vele camperfans vonden dat deze camper de titel NKC Kampeerauto van het jaar 2020 verdiende. Let op; deze aantrekkelijk scherp geprijsde modellen zijn beperkt leverbaar, dus ga ze snel bekijken bij de Carado-dealer.

Bekijk hier alle halfintegrale modellen van Carado.