Advertorial PaulCamper

Dé dagverzekering voor camperverhuur: ook voor gouden ouden

Veilige verhuur begint met de juiste verzekering. PaulCamper biedt – als enige verhuurplatform in Nederland - een dagverzekering voor camperverhuur. Een groot voordeel voor zowel verhuurders als huurders! Deze verzekering is bovendien beschikbaar voor campers ouder dan 16 jaar.

Natuurlijk zorg jij er als campereigenaar voor dat je camper in keurige staat is als je ‘m verhuurt. Echter, een schadegeval kan natuurlijk voorkomen. Daarom is het belangrijk om je camper goed te verzekeren. Hiervoor biedt verhuurplatform PaulCamper een in Nederland unieke methode.

Een dagverzekering voor camperverhuur

De beste verzekering die je kunt hebben als je je camper of caravan verhuurt, is een allriskverzekering, inclusief 24/7 pechhulp. PaulCamper biedt deze speciale verzekering aan via Allianz. Ze werken daarbij met een dagverzekering voor camperverhuur die enkel actief is in de periode waarin je je camper verhuurt. De combinatie van deze verzekering én strakke afspraken tussen huurders en verhuurders over eigen risico, biedt een veilige basis voor camperverhuur.

Gouden ouden: helemaal van nu

Het zijn gouden ouden en toch zijn ze helemaal van nu: campers van 16 jaar en ouder. Juist die karakteristieke campers zijn aantrekkelijk voor velen! Bij PaulCamper kun je ook deze voertuigen gemakkelijk verzekeren met de dagverzekering. Zo kunnen ze blijven shinen, die gouden ouden.

Meer informatie?

Paul Camper helpt je graag op weg! Meld je aan als verhuurder bij PaulCamper en start vandaag nog. Liever eerst meer weten? Volg dan een webinar over het verzekeren van je camper en ontdek de mogelijkheden.