Advertorial: Creëer je eigen bubbel bij Bakker Campers

In de laatste maand van het jaar worden er in ons land traditioneel cadeautjes weggeven. Niet alleen door Sinterklaas en de Kerstman, maar ook door Bakker Campers. Cadeautjes in de vorm van extra aantrekkelijke eindejaarsaanbiedingen.

Met zoveel courante, topkwaliteit campers kun je eigenlijk niet van een opruiming spreken, maar door een flink aantal ingeruilde campers en de verwachte komst van weer een nieuwe voorraad moeten ze bij Bakker Campers ruimte maken op het 10.000 m2 grote bedrijfsterrein. Vandaar deze speciale actie-aanbiedingen.

Investeren in veilige vakantie

Een unieke kans om nog dit jaar te investeren in een veilige vakantie. Met een camper creëer je namelijk een eigen ‘bubbel’, waardoor je niet langer afhankelijk bent van hotels, restaurants of andere drukke locaties. Vrijheid, blijheid in optima forma.

Al de campers van Bakker zijn nu extra scherp geprijsd, terwijl iedereen die nog in december een camper koopt, gratis een set all weather banden of een NKC all risk verzekering* krijgt.

Om de doorstroming te bevorderen, blijft het natuurlijk mogelijk je camper, caravan, auto, motor of boot in te ruilen. Dankzij een groot netwerk ben je bij Bakker Campers altijd verzekerd van een goede inruilprijs.


*Vraag naar de voorwaarden.