Advertorial: Winterkamperen met Bruggink

Veel campers staan momenteel alweer in de stalling. Dit is best zonde! Want camperen in de winterperiode geeft een hele andere beleving.

Veel camperplaatsen zijn in de winterperiode gewoon geopend en zijn een stuk rustiger terwijl de meeste voorzieningen gewoon aanwezig zijn, mits het niet vriest. Aan de Middellandse zee is het in december op sommige dagen nog 20 graden. In de Alpen is het schitterend rijden tussen de besneeuwde bergtoppen. Ook is het bezoeken van een Kerstmarkt in Duitsland een erg leuke belevenis is met de camper!

Uiteraard zijn er wel een aantal regels die men in acht moet nemen. De belangrijkste regel is dat het tegenwoordig in Duitsland verplicht is om vanaf oktober op winterbanden met een alpine logo (sneeuwvlok) te rijden. Mocht u sneeuw of ijzel tegenkomen onderweg, dan zult u ook merken dat winterbanden écht een meerwaarde zijn!

Daarnaast is het altijd handig wat dekens, een pak zout en een föhn mee te nemen. Het laatste stukje van de vuilwaterleiding wil namelijk nog wel eens bevriezen. Diverse fabrikanten bieden (originele) accessoires aan om de vakantie in de koudere maanden aangenaam te maken. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden voor uw camper!

Uiteraard kunt u met elke camper in de winter op vakantie. Bij de ene camper zijn echter meer voorzorgsmaatregelen nodig dan bij de andere camper. Diverse merken leveren extra goed geïsoleerde campers met dubbele bodem. In deze campers blijft de binnentemperatuur veel constanter en is de vloer nooit meer koud. Twee van deze degelijke merken zijn Carthago en Hymer. Met speciale wandbekleding en gecomprimeerd isolatieschuim in de wanden. Bruggink Campers Almelo (Hymer) en Borculo (Carthago) hebben diverse van deze schitterende all-year-round campers op voorraad staan. Bij een groot deel van deze voorraadcampers biedt Bruggink Campers momenteel ook nog een aantrekkelijk ‘Last-Minute’ pakket aan. Dit pakket omvat: Cassetteluifel van 4 meter, een complete LPG set met buitenvulaansluiting, een zonnepaneel én een Bearlock versnellingsbakslot.

Het pakket kost normaal € 4.776,-
Nu bij Bruggink Campers € 0,- op de geselecteerde campers!
Let wel; OP=OP

Op de website van Bruggink Campers kunt u alle voorraadcampers terugvinden.