Advertorial: Spektakeldagen bij Mobiledrôme & Partners

Van donderdag 25 oktober tot en met zondag 3 november houdt Mobiledrôme & Partners weer de jaarlijkse Spektakeldagen!

Ook op maandag en zondag open

Wij nodigen graag iedereen uit voor deze Spektakeldagen. Tijdens de Spektakeldagen kunt u bij hét fullservice camperbedrijf van Nederland profiteren van voordeel tot wel € 16.670 op geselecteerde modellen. Bij de Spektakeldagen zijn wij dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur, óók op maandag en zondag! Uiteraard is parkeren deze dagen gratis en staat de koffie voor u klaar.

Mobiledrôme & Partners

Op deze Spektakeldagen kunt u kennismaken met de veelzijdigheid van Mobiledrôme & Partners. Zoekt u een nieuwe of een gebruikte camper? Wilt u graag eens een camper huren? Het kan allemaal bij ons! Daarnaast hebben we ook een eigen Techno Center voor alle onderhoud en reparaties aan uw camper. Kortom: alles wat u nodig hebt onder één dak!

Knaus Sky TI

Tijdens de spektakeldagen kan men profiteren van onze exclusieve actiemodellen Knaus Sky TI 650 MF & MEG. Alleen verkrijgbaar bij Mobiledrôme & Partners, met ruim 15 duizend euro aan actievoordeel. Voorzien van o.a. luifel, achteruitrijcamera, schotelantenne, navigatie met touchscreen en nog veel meer. Benieuwd naar alle voordelen van deze unieke campers? Vraag gerust een van onze adviseurs om meer informatie. Zij vertellen alles over deze unieke Knaus campers.

Welkom

Iedereen is van harte welkom in onze showroom in Oud-Gastel/Roosendaal, te vinden op industrieterrein Borchwerf II, langs de A17. Wij zijn bereikbaar via afrit 20 en afrit 21.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Spektakeldagen en over Mobiledrôme, kijk eens op www.mobiledrome.nl. Wij verwelkomen u graag in onze showroom van vrijdag 25 oktober tot en met zondag 3 november.