Advertorial: Grote najaarsshow bij Oortgiese Campers

In het weekend van van 2 en 3 november is er bij Oortgiese campers een grote najaarsshow. Het meer dan 7000m2 grote terrein zal tijdens dit altijd weer gezellige weekend vol staan met occasions en nieuwe campers van diverse merken. Voor ieder budget is er dus wel iets te vinden. Als speciale zonnige actie; een gratis zonnepaneel bij aankoop van een camper tijdens dit weekend.

Gezellige najaarsshow

Na een heerlijke zomer heeft de herfst weer zijn intrede gedaan. Tijd dus weer voor de gezellige najaarsShow bij Oortgiese Campers.

Op zaterdag 2 en zondag 3 november is de locatie van Oortgiese Campers dan ook weer omgetoverd tot een feestelijk showterrein met meer dan 7000m2 aan camperplezier.

De huurvloot van 2019 zal weer aangeboden worden voor verkoop. Allemaal zeer jonge campers van de merken Sunlight, Dethleffs, Adria, Bürstner, Pössl en LMC. Campers vanaf een half jaar oud en tegen bijzonder scherpe prijzen. Buscampers, half integralen en integraalcampers, ze staan er. De campers hebben bijna allemaal een automaat. Daarnaast zal er een brede selectie aan top occasioncampers zijn waardoor er een mooi aanbod is in diverse prijsklassen.

Oortgiese Campers is dealer van de merken Sunlight, Dethleffs, Clever buscampers en het Amerikaanse merk THOR. Voor deze merken kan men bij Oortgiese Campers terecht voor een geheel nieuwe camper die helemaal naar de wens van de klant wordt samengesteld. Tijdens de showdagen zal er een Zonnige actie zijn! Bij aankoop van een camper dit weekend krijgt men gratis een zonnepaneel gemonteerd op de aangeschafte camper.

Gedurende het weekend is er ook informatie beschikbaar over het totaalconcept van Oortgiese Campers, met inmiddels: verhuur/verkoop, onderhoud/APK, accessoiresopbouw, schadeherstel en stalling.

Tijdens de feestelijke show zal er uiteraard weer een hapje en een drankje zijn. Iedereen is van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 op Dambroek 16A in Baak. Meer informatie hierover of over alle verkoopcampers op: www.oortgiese-campers.nl of 085-773 10 22