Advertorial: Camperreis ‘Het Oude Rusland verkennen’

De camperreizen naar bijzondere bestemmingen van Expedition Far East zijn juist door de filosofie van het reizen van de ontwikkelaars zeer gewild en vaak ver van te voren volgeboekt. Dit is ook het geval met de camperreis ‘Het Oude Rusland verkennen’. De eerste 2 reizen waren in mum van tijd volgeboekt. Vandaar dat er nu een derde reis voor in het voorjaar van 2020 aan toe wordt gevoegd.

Een camperreis met als rode draad, of beter gezegd gouden draad door de unieke en in de tijd van Stalin bespaard gebleven cultuurschatten, van het eeuwenoude Rusland aan de Gouden Ring.

Het is een combinatie camperreis door Rusland en Wit-Rusland, twee voor veel camperaars nog onbekende landen, met een ruig en oerig boslandschap, eeuwenoude orthodoxe kerken, immense kloosters, magnifieke paleizen en steden zoals Minsk, Moskou en St. Petersburg!

Partner van NKC Camperreizen

Dat Expedition Far East officieel partner van NKC Camperreizen is zegt genoeg over de kwaliteit en de expertise van de organisatie. De leden van NKC kunnen op deze manier kennis maken met reizen buiten Europa naar bijzondere bestemmingen.

De camperreis ‘Het Oude Rusland verkennen’ is naast de reizen “China Overland” en ‘De Oude Zijderoute’ één van de reizen die ook via het NKC kanaal worden aangeboden. Voor 2021 staat er een uitbreiding van het aanbod naar met een camperreis door Georgië, Armenië en Iran, Oud Perzië genaamd op het programma.

Dat de camperreizen zeer geliefd zijn blijkt wel uit het feit dat de reizen aangeboden in samenwerking met de NKC zeer snel volgeboekt zijn. En na eenmaal mee op pad te zijn geweest plaatsen reizigers lovende recensies op de website van Expedition Far East.

Inspirerende Presentatiedag

Naast het hierboven genoemde reisaanbod van Expedition Far East hebben we ook nog andere reizen in het programma.

Bent u geïnspireerd door het unieke reisconcept en geënthousiasmeerd door de bijzondere bestemmingen van de ‘Individueel Begeleide Avontuurlijke Overland Reizen’© van Expedition Far East? Meld u dan aan voor deelname aan op volgende link de eerstvolgende presentatiedagen zijn op dinsdag 24 en woensdag 25 maart in Boxmeer.

Tijdens deze presentatie informeren wij u graag over onze de manier van reizen, de bijzondere bestemmingen en kunnen wij al uw vragen beantwoorden.

www.expeditionfareast.com