Camperroute

Slovenië - Groene verrassing

slovenie-bled
slovenie-ljubljana-city
slovenië-bohinj-meer-camping-campers-tent-bomen-bergen

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

euro

12,99 (NKC ledenprijs) - 14,99 (normaal)

schedule

dagen

route

900 kilometer

Route

Groene verrassing

Laat je verrassen tijdens deze reis in het hart van Europa; het mooie Slovenië. Een modern, klein land aan de zuidkant van de Alpen met een vriendelijke bevolking die goed Engels spreekt en gasten graag verwelkomt.

De grote verscheidenheid aan natuur spreekt tot de verbeelding: Alpen, Adriatische Zee, laagvlaktes, kolkende aquablauwe rivieren met diepe kloven en watervallen, veel bos en diverse wijngebieden. Ook de wandel- en fietsliefhebber komt aan zijn trekken. Geniet van de gevarieerde keuken, wijnen of lokaal gebrouwen jenever. Natuurlijk is er ook tijd om te ontspannen in een van de vele thermaalbaden die het land rijk is.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans De route is 365 dagen na aankoop geldig.

068_094_slovenie2021-1

Zo volg je de route

Camperroute Slovenië

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Op reis met de camper met NKC
slovenië-bled
slovenië-ljubljana-city-slovenia
slovenië-waterspuwer-kerk-ijubljana
slovenië-bohinj-meer-camping-campers-tent-bomen-bergen
Populair

Meest geboekt de afgelopen week

Deel artikel
Verder lezen
Meer over