Camperroute

Schotland - Kastelen, steden en de Highlands

schotland-kastelen-header_istock-schotland-skye-bergen-hooglanden-meer-zonsopkomst-reisgids-2018
schotland-kastelen-schotland-eilean-donan
schotland-kastelen-033-highland-games-drums-pipers

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

euro

15,99 (NKC ledenprijs) - 17,99 (normaal)

schedule

dagen

route

2.000 kilometer

Route

Kastelen, steden en Highlands

Schotland is met zijn ruige en afwisselende landschap, dé reis voor de ware natuurliefhebber. Maar ook de cultuurliefhebbers komen aan hun trekken, want het land telt talloze indrukwekkende kastelen en ruïnes.

En de swingende de hoofdstad Edinburgh met het imposante kasteel, de vermaarde botanische tuinen en de vele gezellige straatjes en restaurantjes. De stad staat in schril contrast met de uitgestrekte Highlands, waar je misschien wel een glimp kunt opvangen van Nessie in het Loch Ness.

In elk geval kun je genieten van de Orkney-eilanden, het noordelijkste puntje John o’Groats en Schotlands hoogste berg Ben Nevis. En vergeet niet elke dag een gezellige pub te bezoeken, waar de beroemde Schotse whiskey’s worden geschonken.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans. De route is 365 dagen na aankoop geldig.

schotland-kastelen-steden-en-de-highlands-kaartje

Zo volg je de route

Camperroute Schotland

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

schotland_184_elgin_elgin-cathedral (1)
schotland-kastelen-header_istock-schotland-skye-bergen-hooglanden-meer-zonsopkomst-reisgids-2018
schotland_184_culzean-castle (1)
schotland-kastelen-033-fotomail-3
schotland-kastelen-schotland-eilean-donan
schotland-kastelen-033-highland-games-drums-pipers
schotland_184_inverness_urquhart-castle (1)
Populair

Meest geboekt de afgelopen week

Deel artikel
Verder lezen
Meer over