Camperreis Engeland

Typisch Brits


Tijdens deze reis gaan we het echte Engeland ontdekken. In het programma zitten allerlei leuke excursies, zoals een bezoek aan het bekende Burghley House, een 16e eeuws Engels landhuis. Ook de treinrit naar de ruim duizend meter hoge top van Snowdon Mountain in Wales wordt een bijzondere ervaring. Ronduit romantisch is Bourton-on-the-Water, het Venetië van de Cotswolds.

Vergeet ook zeker niet je wandelschoenen mee te nemen, want we komen in Engelands mooiste natuurgebieden, zoals het Lake District. Uiteraard bezoeken we een bierbrouwerij en gaan we gezellig aan de high tea.

Naast alle groepsactiviteiten zijn er genoeg vrije dagen ingepland om zelf in te vullen. Bijvoorbeeld om lekker te winkelen in een leuk stadje, of gewoon om een dagje niets doen en de typisch Engelse sfeer tot je door te laten dringen. 

Korting

Deelnemers die deze reis boeken vanaf 26 februari 2019 verblijven tijdens de ferry overtocht in een binnenhut. Aangezien er geen buitenhutten meer beschikbaar zijn, wordt er een korting gegeven van € 20 per boeking op bovenstaande reissom.

Reisprogramma groepsreis

1 > Hoek van Holland- overtocht per ferry inclusief binnenhut, avondmaaltijd en ontbijt 2 > Pidley, welkomstdiner en drankje 3 Pidley, excursie per bus naar Burghly House inclusief high tea
4 Woodhall Spa 5 Woodhall Spa,'s middags High Tea 6 > Thirsk
7 Thirsk - excursie per bus naar nationaal park Yorkshire Moors 8> Hawes 9 Hawes
10 > Coniston 11 Coniston - Bezoek brouwerij, lunch in het Brantwood house, daarna boottocht met stoomboot en rondleiding bierbrouwerij 12 > Kendal
13 > Blackpool - 's middags excursie naar de beroemde Blackpool Tower Ballroom, afsluiting met High Tea 14 > Knutsford 15 Knutsford - Bustocht naar de stad Chester, beroemd om de romeinse invloeden en architectuur vanaf de 13e eeuw, lunch in Chester
16 > Harlech 17 Harlech - Dagexcursie naar Snowdon mountains en tocht met de bergtrein. Daarna rondrit door een prachtig landschap 18 Harlech
19 > Hereford 20 Hereford 21 > Bourton-on-the-water

22 Bourton-on-the-water - Bustocht door het Cotswolds national park, 's middags wandeling door Oxford met een gids

23 > Cambridge  24 Cambridge

25 Cambridge - Afscheidsdiner


 26 > Hoek van Holland - overtocht met de ferry, inclusief ontbijt  27 Einde reis

Praktische informatie groepsreis

 • Uiterlijk zes weken vóór aanvang van de reis moeten de exacte paspoort- en campergegevens bij ons bekend zijn. Houd rekening met tijdig verlengen van het paspoort. Bij niet tijdig doorgeven van wijzigingen, worden de soms hoge wijzigingskosten van de ferrymaatschappij aan de deelnemer doorberekend.
 • Maximum lengte campers 8 meter.
 • Huisdieren zijn toegestaan op deze reis, maar dit is niet aan te raden gezien het aantal lange excursies. Toeslag hond voor de overtocht is op aanvraag. Zie verder artikel 4 van de Algemene Voorwaarden NKC Camperreizen.
 • Niet inbegrepen in de reissom: op één camping zullen wij overnachten waar het gebruik van douches 20 penny kost voor 5 minuten. 

Inbegrepen in de reissom

 • 26 x overnachting
 • Kennismakingsbijeenkomst met diner en overnachting
 • Reisboek en wegenkaart
 • Fooien
 • 7 x excursie
 • 3 x diner (incl. 2 drankjes)
 • 2 x lunch (incl. 1 drankje)
 • 2 x ontbijt
 • 3 x high tea
 • overtocht Hoek van Holland - Harwich v.v. in binnenhut 

 

Een uitgebreide rondreis door midden Engeland en Wales met een veelzijdigheid aan bezienswaardigheden

Reisbegeleiders Levien Konter en Margreet  Remmerswaal