Camperreizen van de NKC

 • Delen

Op reis met de camper ervaar je de ultieme vrijheid. Bekijk het aanbod en kies de camperreis die bij je past.

NKC Groepsreizen   NKC Camperroutes (1)
Wil je op reis met de camper en trek je graag op met andere camperaars? Kies dan een NKC Groepsreis, getest door onze ervaren reisbegeleiders. > Meer info over groepsreizen   Wil je liever zonder groep op reis, maar wel de zekerheid hebben van een goed voorbereide camperreis? Download dan de NKC Camperroutes. > Meer info over camperroutes

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • Camperreis Noorwegen

  Hoge bergen en diepe fjorden (Vertrek groepsreis: 30 mei 2018) - Deze camperreis leidt langs de hoge bergen en diepe fjorden van Zuid-Noorwegen. Maar ook over de grootste hoogvlakte van Europa: de Hardangervidda.

  Duur: 23 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Oostenrijk

  Training rijden in de bergen (Vertrek groepsreis: 9 september 2018) - Oostenrijk is een heerlijk vakantieland met prachtige landschappen, maar ook grote steden zoals Innsbruck, Salzburg en Wenen, leuk voor een stedentrip. En prachtige bergen, ook zonder de sneeuw in de zomer een aanrader, om lekker te wandelen of te fietsen!

  Duur: 21 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Oostenrijk

  Naar de sneeuw (Vertrek groepsreis: 19 januari 2018) - Heerlijk met de camper naar een sneeuwzekere wintersportbestemming, een ideaal gebied om te wandelen en langlaufen met pistes voor elk niveau!

  Duur: 8 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Oostenrijk

  Naar de sneeuw (Vertrek groepsreis: 26 januari 2018) - Heerlijk met de camper naar een sneeuwzekere wintersportbestemming, een ideaal gebied om te wandelen en langlaufen met pistes voor elk niveau!

  Duur: 8 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Roemenië

  Roemeense ontdekkingstocht (Vertrek groepsreis: 4 juni 2018)- Roemenië is een bestemming voor de liefhebbers van diversiteit en avontuur. De rijke cultuur, de afwisselende natuur en het nog nauwelijks ontgonnen toerisme staan daarvoor garant.

  Duur: 35 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Schotland

  Kastelen en Highlands (Vertrek groepsreis 20 augustus 2018) - Schotland is met zijn ontzagwekkende ruige en afwisselende landschap, dé reis voor de ware natuurliefhebber.

  Duur: 28 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Servië, Macedonië, Albanië en Montenegro

  Buiten de gebaande paden (Vertrek groepsreis: 17 mei 2018) - De reis door de Balkan is er niet een van de gebaande toeristische paden. De tocht voert door landen die het communistische systeem achter zich hebben gelaten en bovendien een verwoestende oorlog achter de rug hebben.

  Duur: 32 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Slovenië (fietsreis)

  Groene verrassing (Vertrek groepsreis: 4 juni 2018) - Een reis naar het hart van Europa; het verrassende Slovenië. Een modern klein land aan de zuidkant van de Alpen met een vriendelijke bevolking die goed Engels spreekt en gasten graag verwelkomt.

  Duur: 19 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Slovenië (fietsreis)

  Groene verrassing (Vertrek groepsreis: 11 juni 2018) - Een reis naar het hart van Europa; het verrassende Slovenië. Een modern klein land aan de zuidkant van de Alpen met een vriendelijke bevolking die goed Engels spreekt en gasten graag verwelkomt.

  Duur: 19 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Slovenië, Bosnië en Herzegovina en Kroatië

  Parels van de Balkan (Vertrek groepsreis: 26 augustus 2018) - Deze prachtige reis door drie Balkanlanden leidt langs beroemde steden, fraaie monumenten en door zeer imposante natuurgebieden.

  Duur: 22 dagen
  [Meer info]