Camperreizen van de NKC

 • Delen

Op reis met de camper ervaar je de ultieme vrijheid. Bekijk het aanbod en kies de camperreis die bij je past.

Let op! Op 2 oktober om 10 uur start de inschrijving voor de voorjaars-, zomer- en najaarsreizen 2019.
Benieuwd naar welke reizen er allemaal op het programma staan? Bekijk dan snel de sneak preview!       

NKC Groepsreizen   NKC Camperroutes (1)
Wil je op reis met de camper en trek je graag op met andere camperaars? Kies dan een NKC Groepsreis, getest door onze ervaren reisbegeleiders. > Meer info over groepsreizen   Wil je liever zonder groep op reis, maar wel de zekerheid hebben van een goed voorbereide camperreis? Download dan de NKC Camperroutes. > Meer info over camperroutes

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • Camperreis Italië

  Van Rome tot Sicilië (Vertrek groepsreis 31 augustus 2018)- In deze reis combineren we Rome, Napels en omgeving, Paestum en de punt van de laars met Sicilië. Geen eiland is zo rijk aan antieke culturen als dit zonovergoten vulkaaneiland.

  Duur: 35 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Italië en Kroatië

  Rondje Adriatische Zee (Vertrek groepsreis 26 augustus 2018) - Italië en Kroatië hebben beide veel te bieden als het gaat om cultureel erfgoed en imposante natuur.

  Duur: 28 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Marokko

  Onbekend Marokko (Vertrek groepsreis: 27 februari 2019) - Avontuurlijke rondreis met het accent op de natuur, langs de vele gezichten van de woestijn en de schoonheid van de zeer diverse landschappen. 

  Duur: 42 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Marokko

  Onbekend Marokko (Vertrek groepsreis: 1 maart 2019) - Avontuurlijke rondreis met het accent op de natuur, langs de vele gezichten van de woestijn en de schoonheid van de zeer diverse landschappen. 

  Duur: 42 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Marokko

  Proef Marokko (Vertrek groepsreis: 7 maart 2019) - Bereid om de Europese bril af te zetten? Kom dan naar Marokko en val van de ene in de andere verbazing.

  Duur: 40 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Marokko

  Marokko met je hond - (Vertrek groepsreis: 19 januari 2019) Met je hond naar het land van 1001 nacht. We maken een aangepaste, op bazen met honden toegesneden rondreis door Marokko. Een mix van natuur en cultuur.

  Duur: 41 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Marokko

  Arabisch avontuur (Vertrek groepsreis: 11 februari 2019) - Verken Marokko per camper, waar de boeren nog op een ezeltje rijden, maar dan wel met een mobieltje in hun binnenzak.

  Duur: 50 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Marokko

  Arabisch avontuur (Vertrek groepsreis: 18 februari 2019) - Verken Marokko per camper, waar de boeren nog op een ezeltje rijden, maar dan wel met een mobieltje in hun binnenzak.

  Duur: 50 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Moldavië

  Klussen en camperen (Vertrek groepsreis: 27 augustus 2018) - Een unieke camperreis met een goed doel, waarbij hulp aan ouderen en het delen van camperplezier centraal staan! Het lieflijke, groene en nog onontdekte Moldavië, waar de tijd 50 jaar heeft stilgestaan, is het ontdekken meer dan waard.

  Duur: 21 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Noorwegen

  Hoge bergen en diepe fjorden (Vertrek groepsreis: 30 mei 2018) - Deze camperreis leidt langs de hoge bergen en diepe fjorden van Zuid-Noorwegen. Maar ook over de grootste hoogvlakte van Europa: de Hardangervidda.

  Duur: 23 dagen
  [Meer info]