Camperreizen van de NKC

 • Delen

Op reis met de camper ervaar je de ultieme vrijheid. Bekijk het aanbod en kies de camperreis die bij je past.

NKC Groepsreizen   NKC Camperroutes (1)
Wil je op reis met de camper en trek je graag op met andere camperaars? Kies dan een NKC Groepsreis, getest door onze ervaren reisbegeleiders. > Meer info over groepsreizen   Wil je liever zonder groep op reis, maar wel de zekerheid hebben van een goed voorbereide camperreis? Download dan de NKC Camperroutes. > Meer info over camperroutes

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • Camperreis Italië en Kroatië

  Rondje Adriatische Zee (Vertrek groepsreis 26 augustus 2018) - Italië en Kroatië hebben beide veel te bieden als het gaat om cultureel erfgoed en imposante natuur.

  Duur: 28 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Schotland

  Kastelen en Highlands (Vertrek groepsreis 20 augustus 2018) - Schotland is met zijn ontzagwekkende ruige en afwisselende landschap, dé reis voor de ware natuurliefhebber.

  Duur: 28 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Tsjechië, Oostenrijk en Hongarije

  Fietsen langs stedelijke grandeur (Vertrek groepsreis: 24 augustus 2018) - De combinatie van fietsen en camperen is ideaal om een stad of streek te leren kennen.

  Duur: 24 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Verenigd Koninkrijk en Ierland

  Rondje Ierse Zee (Vertrek groepsreis: 31 augustus 2018) – Altijd al eens een beeld willen krijgen van wat er aan de overkant van het water voor moois te beleven valt? Dan is dit nu je kans! Ga met ons op avontuur met de Ierse Zee als middelpunt van deze vierweekse reis.

  Duur: 30 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Benelux en Duitsland

  Camperen kun je leren (Vertrek groepsreis: 4 sept. 2018) - Waar moet je allemaal aan denken als je op reis gaat met de camper? Je leert het tijdens deze 11-daagse camperreis door de Benelux en Duitsland.

  Duur: 11 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis door Verenigde Staten

  Best of the West (Vertrek groepsreis: 5 september 2018). Een begeleide individuele camperreis door het mooiste gedeelte van de U.S.A. waarbij vele bekende maar ook minder bekende plekken worden ontdekt.

  Duur: 31 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Oostenrijk

  Training rijden in de bergen (Vertrek groepsreis: 9 september 2018) - Oostenrijk is een heerlijk vakantieland met prachtige landschappen, maar ook grote steden zoals Innsbruck, Salzburg en Wenen, leuk voor een stedentrip. En prachtige bergen, ook zonder de sneeuw in de zomer een aanrader, om lekker te wandelen of te fietsen!

  Duur: 21 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Spanje

  Van kust tot kust (Vertrek groepsreis: 8 september 2018) - Spanje heeft veel meer te bieden dan de bekende costa’s. We bezoeken een aantal prachtige steden, zoals Burgos, Bilbao en Zaragoza, maar maken ook kennis met het ruige berggebied Picos de Europa.

  Duur: 22 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Spanje en Portugal

  Van Baskenland tot de Algarve (Vertrek groepsreis: 2 september 2018) - Een rondreis over het westelijk deel van het Iberisch Schiereiland langs historische steden, adembenemende kliffen en imposante bergen.

  Duur: 36 dagen
  [Meer info]