Camperreizen van de NKC

 • Delen

Op reis met de camper ervaar je de ultieme vrijheid. Bekijk het aanbod en kies de camperreis die bij je past.

NKC Groepsreizen   NKC Camperroutes (1)
Wil je op reis met de camper en trek je graag op met andere camperaars? Kies dan een NKC Groepsreis, getest door onze ervaren reisbegeleiders. > Meer info over groepsreizen   Wil je liever zonder groep op reis, maar wel de zekerheid hebben van een goed voorbereide camperreis? Download dan de NKC Camperroutes. > Meer info over camperroutes

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • Camperreis Noorwegen

  Hoge bergen en diepe fjorden (Vertrek groepsreis: 30 mei 2018) - Deze camperreis leidt langs de hoge bergen en diepe fjorden van Zuid-Noorwegen. Maar ook over de grootste hoogvlakte van Europa: de Hardangervidda.

  Duur: 23 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Servië, Macedonië, Albanië en Montenegro

  Buiten de gebaande paden (Vertrek groepsreis: 17 mei 2018) - De reis door de Balkan is er niet een van de gebaande toeristische paden. De tocht voert door landen die het communistische systeem achter zich hebben gelaten en bovendien een verwoestende oorlog achter de rug hebben.

  Duur: 32 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Spanje en Portugal

  Van Baskenland tot de Algarve (Vertrek groepsreis: 20 mei 2018) - Een rondreis over het westelijk deel van het Iberisch Schiereiland langs historische steden, adembenemende kliffen en imposante bergen.

  Duur: 36 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Tsjechië, Oostenrijk en Hongarije

  Fietsen langs stedelijke grandeur (Vertrek groepsreis: 25 mei 2018) - De combinatie van fietsen en camperen is ideaal om een stad of streek te leren kennen.

  Duur: 24 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis door Azië

  De oude zijderoute (Vertrek groepsreis: 30 juni 2018 en 28 juni 2019). Reis met ons mee over de Noordelijke- en Zuidelijke Oude Zijderoute. Als ware ontdekkingsreizigers reizen we met de camper door de landen van Centraal Azië en bezoeken legendarische eeuwenoude karavaansteden.

  Duur: 96 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Frankrijk

  Wilde kust, woest verleden (vertrek groepsreis: 1 juni 2018) - Oorlog en vrede, ruige kliffen en brede stranden, lieflijk boerenland en granieten dorpjes, dat zijn de ingrediënten van de reis door Normandië en Bretagne.

  Duur: 25 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis IJsland

  Geisers en gletsjers (Vertrek groepsreis: 18 juni 2018) - Liefhebbers van ruige natuur, stilte en unieke natuurverschijnselen komen op de reis door IJsland volledig aan hun trekken.

  Duur: 27 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Italië

  Romantisch Toscane (Vertrek groepsreis: 13 juni 2018) - Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens deze reis door het schitterende en gevarieerde berg- en heuvellandschap van Toscane.

  Duur: 20 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Roemenië

  Roemeense ontdekkingstocht (Vertrek groepsreis: 4 juni 2018)- Roemenië is een bestemming voor de liefhebbers van diversiteit en avontuur. De rijke cultuur, de afwisselende natuur en het nog nauwelijks ontgonnen toerisme staan daarvoor garant.

  Duur: 35 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Slovenië (fietsreis)

  Groene verrassing (Vertrek groepsreis: 4 juni 2018) - Een reis naar het hart van Europa; het verrassende Slovenië. Een modern klein land aan de zuidkant van de Alpen met een vriendelijke bevolking die goed Engels spreekt en gasten graag verwelkomt.

  Duur: 19 dagen
  [Meer info]