Camperreizen van de NKC

 • Delen

Op reis met de camper ervaar je de ultieme vrijheid. Bekijk het aanbod en kies de camperreis die bij je past.

Let op! Op 2 oktober om 10 uur start de inschrijving voor de voorjaars-, zomer- en najaarsreizen 2019.
Benieuwd naar welke reizen er allemaal op het programma staan? Bekijk dan snel de sneak preview!       

NKC Groepsreizen   NKC Camperroutes (1)
Wil je op reis met de camper en trek je graag op met andere camperaars? Kies dan een NKC Groepsreis, getest door onze ervaren reisbegeleiders. > Meer info over groepsreizen   Wil je liever zonder groep op reis, maar wel de zekerheid hebben van een goed voorbereide camperreis? Download dan de NKC Camperroutes. > Meer info over camperroutes

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • Camperreis Finland en Noorwegen

  Scandinavische hoogtepunten - Finland, bekend als het land met de duizend meren met vele rotsachtige eilandjes, biedt veel ruimte en prachtige natuur.

  Duur: 38 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Frankrijk

  Actief genieten in de Provence - Ontdek de Provence met de 20-daagse camperreis van de NKC: natuur en leuke stadjes met gezellige straatjes, terrasjes en prachtige markten.

  Duur: 20 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Frankrijk

  Fietsen langs de Loire (Vertrek groepsreis: 31 augustus 2018) - De reis langs de Loire en door de Vendée telt een aantal mooie fietsroutes. In het Loiredal voeren ze veelal over zogeheten voies vertes, langs bezienswaardigheden als kastelen en historische steden.

  Duur: 22 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Frankrijk

  Wilde kust, woest verleden (vertrek groepsreis: 1 juni 2018) - Oorlog en vrede, ruige kliffen en brede stranden, lieflijk boerenland en granieten dorpjes, dat zijn de ingrediënten van de reis door Normandië en Bretagne.

  Duur: 25 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Frankrijk en Italië

  Langs de kusten van Corsica en Sardinië (Vertrek groepsreis: 12 mei 2018) - Corsica en Sardinië hebben veel gemeen, zoals schilderachtige dorpjes, wijngaarden, de maquis, de trots van de bewoners en het heerlijke eten.

  Duur: 34 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Frankrijk, Spanje en Andorra

  Dwars door de Pyreneeën (vertrek groepsreis: 17 augustus 2018) - Wisselende landschappen, indrukwekkende bergen en pittoreske dorpjes. Dat is weggelegd voor de deelnemers aan de tocht door de Franse en Spaanse Pyreneeën.

  Duur: 21 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Griekenland

  Griekenland over zee (Vertrek groepsreis: 24 augustus 2018) - Griekenland is een fantastische bestemming voor camperaars. Het land biedt veel: strand, natuur en natuurlijk de oude cultuur.

  Duur: 36 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Griekenland

  Griekenland over land (Vertrek groepsreis: 1 september 2018 - Griekenland is een fantastische bestemming voor camperaars. Het land biedt veel: strand, natuur en natuurlijk de oude cultuur.

  Duur: 39 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Griekenland

  Griekenland over land (Vertrek groepsreis: 5 mei 2018) - Griekenland is een fantastische bestemming voor camperaars. Het land biedt veel: strand, natuur en natuurlijk de oude cultuur.

  Duur: 39 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Ierland

  Het groene eiland (Vertrek groepsreis: 27 mei 2018) - Ongerepte natuur, Ierse muziek, ruimte en cultuur. Dat is Ierland. Het land heeft schitterende natuur, met kristalheldere beekjes en woeste kusten.

  Duur: 29 dagen
  [Meer info]