Camperreizen van de NKC

 • Delen

Op reis met de camper ervaar je de ultieme vrijheid. Bekijk het aanbod en kies de camperreis die bij je past.

NKC Groepsreizen   NKC Camperroutes (1)
Wil je op reis met de camper en trek je graag op met andere camperaars? Kies dan een NKC Groepsreis, getest door onze ervaren reisbegeleiders. > Meer info over groepsreizen   Wil je liever zonder groep op reis, maar wel de zekerheid hebben van een goed voorbereide camperreis? Download dan de NKC Camperroutes. > Meer info over camperroutes

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • Camperreis door Duitsland

  Camperroute - Ontdek de schoonheid van het Duitse Sauerland. Geniet van de groene heuvels, vakwerkhuizen en diverse excursies.

  Duur:
  [Meer info]

 • Camperreis door Polen

  Cultuur en natuur - Ontdek de vele gezichten van Polen tijdens deze 34-daagse camperreis door natuur en langs culturele schatten in steden als Krakau en Gdańsk.

  Duur:
  [Meer info]

 • Camperreis Duitsland

  Hanzereis naar de Oostzee - Net als in Nederland bracht de Hanze in Duitsland in de middeleeuwen veel welvaart. Dat is nog altijd te zien aan de mooie koopmanshuizen met prachtige gevels, de imposante pakhuizen, de grote kerken en fraaie stadhuizen.

  Duur:
  [Meer info]

 • Camperreis Duitsland

  Oost-Duitsland per fiets - Reis mee met de camper en fiets prachtige routes tijdens deze camperreis door Duitsland, waarbij we ook steden als Berlijn en Leipzig bezoeken.

  Duur:
  [Meer info]

 • Camperreis Engeland

  Zuid-Engels genieten - Kom in romantische sferen tijdens de camperreis door Zuid-Engeland. Geniet van het afwisselende landschap, de kastelen en kathedralen.

  Duur:
  [Meer info]

 • Camperreis Estland, Letland en Litouwen

  Juweeltjes van de Baltische landen (Vertrek groepsreis: 15 juni 2017) - Estland, Letland en Litouwen zijn van een ongerepte en ongekende schoonheid en staan bol van cultureel erfgoed.

  Duur:
  [Meer info]

 • Camperreis Estland, Letland en Litouwen (reis 1)

  Juweeltjes van de Baltische landen (Vertrek groepsreis: 8 juni 2017) - Estland, Letland en Litouwen zijn van een ongerepte en ongekende schoonheid en staan bol van cultureel erfgoed.

  Duur:
  [Meer info]

 • Camperreis Frankrijk

  Fietsen langs de Loire - De reis langs de Loire en door de Vendée telt een aantal mooie fietsroutes. In het Loiredal voeren ze veelal over zogeheten voies vertes, langs bezienswaardigheden als kastelen en historische steden.

  Duur:
  [Meer info]

 • Camperreis Frankrijk en Italië

  Langs de kusten van Corsica en Sardinië (Vertrek groepsreis: 10 mei 2017) - Corsica en Sardinië hebben veel gemeen, zoals schilderachtige dorpjes, wijngaarden, de maquis, de trots van de bewoners en het heerlijke eten.

  Duur:
  [Meer info]

 • Camperreis Frankrijk en Spanje

  Dwars door de Pyreneeën - Wisselende landschappen, indrukwekkende bergen en pittoreske dorpjes. Dat is weggelegd voor de deelnemers aan de tocht door de Franse en Spaanse Pyreneeën.

  Duur:
  [Meer info]