Camperplaats Stoutenburght beste camperlocatie van 2017

SOESTERBERG – Camperaars hebben Camperplaats Stoutenburght in Friesland uitgeroepen tot Camperlocatie van het jaar 2017, een verkiezing van de NKC, Europa’s grootste camperclub. Belangrijke kenmerken zijn volgens bezoekers de ligging, de uitstekende voorzieningen en de gastvrije beheerders. De camperlocatie in Blesdijke scoort met een 9,8 het hoogst op Campercontact.com.

Op 20 april om 12.30 uur wordt de Award Camperlocatie van het jaar 2017 uitgereikt tijdens de Workshop Campertoerisme in Thialf te Heerenveen. De NKC houdt de verkiezing Camperlocatie van het jaar om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. In totaal zijn er in Nederland ruim 1250 camperlocaties. Deze maakten allemaal evenveel kans op de prijs, ongeacht of het een campervriendelijke camping, gemeentelijke camperplaats of privéterrein betreft. Om kans te maken op deze prijs, dient de camperlocatie in het jaar voorafgaand aan de verkiezing (2016) minimaal dertien beoordelingen te hebben gehad op Campercontact.com.  

Over NKC en Campercontact

De NKC Europa's grootste camperclub en heeft bijna 45.000 leden. Als vereniging behartigt de NKC de belangen van Nederlandse en Belgische camperaars. De NKC heeft eigen verzekeringen, organiseert groepsreizen en is uitgever van onder andere het magazine Kampeerauto en de app Campercontact, met meer dan 21.000 overnachtingsplaatsen in meer dan 51 landen. De site Campercontact is voor én door camperaars opgezet, waarbij gebruikers de mogelijkheid hebben om reacties, foto's, video’s en beoordelingen te plaatsen. Kijk voor meer informatie op www.campercontact.com en www.nkc.nl.

Noot voor de redactie:  
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jaap van Ravels, Databeheerder Campercontact / Projectbureau Camperplaatsen, [email protected], 033-467 70 70.