Nieuwe Kampeerauto in de brievenbus

De vierde Kampeerauto van dit jaar ligt vanaf vandaag op de deurmat van NKC-leden. Deze editie zit boordevol reisinspiratie, bevat de laatste nieuwtjes uit de camperwereld en heel wat tips voor camperaars. 

In de rubriek Signalement wordt de Rapido 8066 DF Ultimate Line uitgelicht – en die is net zo groot als z’n naam een mond vol is. Een zee aan bergruimte, al is het moeilijk om langs de uitgeklapte tafel te gaan. De ingebouwde stofzuiger maakt veel goed, net als de buitendouche voor de hond. 

Daarbij lees je in de vierde Kampeerauto van dit jaar ook hoe je de uitzetramen kunt beveiligen tegen inbrekers, hoe je de beste e-vouwbike kunt kiezen en wat de nieuwste hebbedingetjes zijn. 

De reizen in deze editie gaan onder andere naar het mooie en bloemrijke IJsland, richting Frankrijk voor een sportieve vakantie rond het meer van Annecy en we fietsen erop los in de Duitse Kreis Höxter. Dichter bij huis gaan we in Nederland op stempeltocht door Twente. 

Dit alles en nog veel meer kun je ontdekken in de nieuwste Kampeerauto. Kampeerauto 4-2024 is zowel op papier te lezen, als digitaal via de app NKC Pocket en op de website.