Caravan Salon in Düsseldorf goedbezocht

De Caravan Salon in Düsseldorf, die plaatsvond van 25 augustus tot en met 3 september, heeft circa 237 duizend bezoekers getrokken. Gedurende een tiental beursdagen konden camper-, caravan- en kampeerliefhebbers uit 34 landen laven zich aan alles wat de zevenhonderd exposanten verdeeld over zestien beurshallen voor hen in petto hadden. De organisatie spreekt van een geweldig resultaat en uitstekende sfeer.

Qua aantal exposanten en hallen is de Caravan Salon van dit jaar wel de grootste, maar met 237 duizend bezoekers niet de best bezochte editie ooit. In het recordjaar 2019 kon de beurs 268 duizend bezoekers verwelkomen. In de coronajaren 2020 en 2021 waren niet alle merken vertegenwoordigd en trok de beurs respectievelijk 107 duizend en 185 duizend bezoekers.

Herrmann Pfaff, president van de Caravaning Industrie Verband e.V. (CIVD) en samen met de beurslocatie Messe Düsseldorf verantwoordelijk voor de organisatie, is erg tevreden over het verloop van de beurs.

Volgend jaar vindt de Caravan Salon van 30 augustus t/m 8 september plaats.

NKC en Campercontact najaarsbeurzen

Tijdens de camperbeurs in Hardenberg, van 22 tot en met 24 september en de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht, van 4 tot en met 8 oktober, zijn ook de NKC en Campercontact aanwezig met een stand.