Offroad met buscamper Etrusco CV 600 DF 4x4

Het nieuwe model buscamper CV 600 DF 4x4 van Etrusco is uitgerust met intelligente vierwielaandrijving die automatisch wordt geactiveerd bij een hobbelige of gladde ondergrond. De robuuste buscamper, die de zes meter nog net niet aantikt, heeft vier zitplaatsen en drie slaapplaatsen.

De CV 600 DF 4x4 is gebouwd op een Ford Transit en is het zustermodel van de vorig jaar geïntroduceerde CV 600 DF. Rijdt de buscamper over zompige campings, onverharde wegen of in winterse omstandigheden, dan helpt de automatische vierwielaandrijving zo nodig een handje mee. De Ford is verder uitgerust met een 130 pk-motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de standaarduitrusting behoren diverse rijhulpsystemen. Opwaarderen naar een zwaardere 170 pk-motor is mogelijk; in combinatie met de optionele vaste trekhaak heeft de buscamper dan een technisch toegestaan trekvermogen tot maar liefst 2,8 ton.

De dinettebank is voorzien van een isofix-aansluiting. Het dwarsbed meet 192/189 bij 147 centimeter. De zitgroep kan tot een derde bed worden omgebouwd. De keuken heeft twee gaspitten, een spoelbak en een koelkast met een inhoud van 62 liter. De tegenovergelegen badkamer heeft een zwenkbare wastafelwand, waardoor er ruimte is om te douchen.

De Etrusco CV 600 DF 4x4 is te koop vanaf 84.990 euro.