Geen camperevenement in Duinrell meer

Het jaarlijkse NKC-camperevenement in Attractiepark Duinrell in Wassenaar is afgelast door de directie van Duinrell. Dit tot grote teleurstelling van de NKC, het vrijwilligersteam van de regio Zuid-Holland en deelnemers aan het populaire weekend.

40 Jaar Duinrell Foto Via Gert Pilon

Al 42 jaar organiseerde de NKC dit evenement in de herfstvakantie. Ieder jaar bood de camping van Duinrell ruimte aan ongeveer honderd campers. Deelnemers ondernamen gezamenlijk activiteiten op de camping en in het pretpark en leefden zich uit in het Tikibad. Het weekend was al die jaren een doorslaand succes bij gezinnen met kinderen en grootouders met kleinkinderen.

De vrijwilligers van het evenemententeam Zuid-Holland organiseerden de activiteit altijd met veel toewijding en enthousiasme en loven de jarenlange prettige samenwerking met Duinrell. Des te spijtiger is het dat die samenwerking opeens eenzijdig en zonder opgaaf van redenen wordt opgezegd.

Desgevraagd verklaart Duinrell:
“Duinrell is de afgelopen jaren flink doorontwikkeld en is daarmee evenementen zoals het NKC Duinrell weekend ontgroeid.”

Het team Evenementen van de NKC is bezig om een goed alternatief te vinden dat minstens zo populair wordt als het Duinrell-weekend.