Drie nieuwe halfintegralen in twee lengtes voor Sunlight

Het was even stil bij Sunlight, het afgelopen jaar. Daar komt nu verandering in, want de eigenzinnige camperbouwer kondigt drie nieuwe halfintegralen voor modeljaar 2024 aan; de T 680, de T 690L en de T 670S. De al bestaande campers krijgen een nieuwe kleur en andere bekleding.

Hoofd

Het aangekondigde trio halfintegraalcampers staat op een zwart Ford-chassis. Dat zwart komt terug in de kleurvlakken en striping op de zilverkleurige zijwanden van de opbouw. Ook de luifel en het fietsenrek zijn stoer zwart. De achterverlichting is weggewerkt in de gestroomlijnde lichtbalk Bride Light, die de achterzijde hiermee een heel eigen look geeft.

Veel stahoogte
De campers hebben in de standaarduitrusting allemaal een motor van 130 pk en een zesversnellingsbak. Verder zijn ze alle drie 2,32 meter breed, 2,93 meter hoog én ze hebben een stahoogte van 2,10. Daarmee zijn deze campers ook geschikt voor lange kampeerders. In lengte verschillen de halfintegralen van elkaar. De T 670S is 6,99 meter lang, terwijl de T 680 en de T 690L met 7,36 meter iets langer zijn.

De twee grootste campers hebben zit- en slaapruimte voor vijf personen en een grote badkamer. De T 670S heeft vier zitplaatsen en de mogelijkheid voor vier slaapplaatsen. In de badkamer een draaibare wastafelwand waardoor een doucheruimte ontstaat. De keuken is in alle plattegronden uitgerust met een onder meer een tweepitsgasstel en een absorptiekoelkast van 156 liter. In het moderne interieur heeft de kampeerder keuze uit drie woonsferen: lichtgrijs met antraciet, donkergroen met antraciet en gele stiksels, en grijs.

Modeljaar 2024
De drie nieuwe Sunlight-halfintegralen zijn aangekondigd voor modeljaar 2024. Dit betekent dat ze komend jaar bij de dealers staan. De prijzen voor de nieuwe modellen zijn nu nog niet bekend.