Globe-Traveller vervult wensen camperaars in Falcon

Wat wil de gebruiker van een camper zelf? Met die vraag maakte Globe-Traveller een rondje langs camperaars. De antwoorden nam het Poolse merk mee in het ontwerp van de nieuwe buscamper Globe-Traveller Falcon op basis van de Volkswagen Crafter.

Globe Traveller Falcon R3

Globe-Traveller was vooral geïnteresseerd in mensen die minimaal drie maanden per jaar met hun camper op pad zijn. Ook digital nomads, die hun kampeerauto als mobiel kantoor gebruiken, kwamen aan het woord. En dealers van Globe-Traveller mochten vertellen op welke manier klanten hun camper helemaal naar eigen wens maken. Zonnepanelen met veel vermogen, een wifi-router, twee accu’s in het woongedeelte, dieselverwarming, opbouwairconditioning en een milieuvriendelijk toilet waren de meest genoemde wensen, naast goede rijeigenschappen en een gezellig interieur.

Dat heeft geleid tot de Falcon, een buscamper voor twee personen, die standaard is uitgerust met onder meer twee LiFePO4-accu’s, twee zonnepanelen met samen een vermogen van 320 Wp, een Clesana-droogtoilet, een omvormer, een wifi-router, een keramische gaskookplaat en airconditioning in de opbouw.

In hoeverre wensen rond de prijsstelling worden gehonoreerd, wordt later bekendgemaakt.