Bürstner Playa C 500 eerste van nieuwe urban camper-serie

Bürstner breidt het aanbod van urban campers uit met de Playa. De eerst verkrijgbare indeling is de C 500, die voorlopig alleen als Limited Edition te koop is, met de Renault Trafic als basis. Het merk wil in de toekomst meer indelingen van de Playa presenteren.

Buerstner Playa 3103

Het interieur van de nieuwe Bürstner Playa C 500 heeft veel weg van andere campingbussen in dit segment. De bank – met isofix-aansluitingen – staat op rails en is te verwijderen voor meer laadruimte. Wanneer de Playa als camper in gebruik is, kan de bank tot tweepersoonsbed transformeren. Nog twee slaapplaatsen zijn te vinden in het hefdak.

Limited Edition-uitvoering
Bürstner geeft de Playa veel mee in de Limited Edition-uitvoering. Zo is de urban camper standaard uitgerust met onder meer een grote 50 liter-watertank, een standkachel op diesel, een multimediasysteem, een zonneluifel, aluminium wielen van 17 inch, verduistering in het leefgedeelte en Bürstners verplaatsbare lamp HomeLight.

Achter de bestuurderskant is een kastenwand geplaatst. Het keukenblok dat daarop aansluit, is voorzien van een kookstel en een spoelbak met gescheiden afdekplaat. De compressorkoelkast heeft een inhoud van 41 liter. De Bürstner Playa C 500 is leverbaar vanaf 79.965 euro.