Kampeer & Caravan Jaarbeurs van start

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht gaat morgen van start en duurt nog tot en met komende zondag 9 oktober. Onder meer is op de beurs het merendeel van de campers te zien die zijn genomineerd voor de verkiezing van de Kampeerauto van het jaar 2023 van de NKC.

Prijs Duurzaamheid

Met het oog op de toekomst van komende generaties kampeerders en camperaars is duurzaamheid een actueel thema. Tijdens de eerste beursdag vindt het Beter op Kampeerreis Congres plaats, met ook de uitreiking van de Kampeer Duurzaamheidsprijs. De prijs biedt een podium voor groene producten en innovaties die minder schadelijk zijn voor mens, milieu en maatschappij, een gezamenlijk initiatief van de NKC, de KCI en de KCJ.

Oprichter Jorn Hofman van camperbouwbedrijf VAN-Jorn maakt gebruik van duurzame materialen en bouwt met zijn team op de werkplaats in hal 7 twee bestelbussen om tot campers. In dezelfde hal presenteert de NKC zich met de stands 07.B122 en 07.B118. Tevens is een gedeelte van de parkeerplekken afgezet om te overnachten op de NKC-camping.

Meer informatie is te vinden op de website van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.