Elf nieuwe camperlocaties

De afgelopen periode zijn er vier camperlocaties in Nederland bij gekomen en zeven in België. Een van de nieuwe camperplaatsen is Mieke’s Hof, gelegen langs een bosrand in het Brabantse Hoeven.

Mieke's Hof

Camperaars vertoeven er aan een camperweide met uitzicht op koeien en op reeën, die regelmatig langs de bosrand lopen. De koeien zijn van de melkveehouderij van Ron en Lenette Braspenning, net zoals de camperlocatie en boerderijwinkel. Onlangs namen zij het bedrijf over van Rons ouders. Met dertig plekken is het bewaakte Mieke’s Hof ruim opgezet, mede aan de hand van adviezen van de NKC.

Duurzaam ontbijten

“Het authentieke karakter hebben we weten te behouden. Wel hebben we onze eigen stempel gedrukt op de winkel, die landelijke charme met modern gemak combineert”, vertelt Lenette Braspenning. “Veel producten worden ter plekke geproduceerd en daarom is duurzaam ontbijten, lunchen of dineren hier geen probleem.”

Achter de naam Mieke’s Hof schuilt een rijke familiegeschiedenis. “De naam is een ode aan een oma, die op haar 85ste nog altijd 1.200 kippen had.” Momenteel is Braspenning bezig met een website waarop alle informatie te vinden is. Telefonisch reserveren is wel al mogelijk.

Een overzicht van de nieuwe camperplaatsen is te vinden op de website van de NKC.