Hymer-buscampers op Fiat krijgen nieuwe look

De buscampers Ayers Rock, Grand Canyon en Yellowstone van Hymer krijgen voor het komende seizoen een nieuwe look. Met de metamorfose van de buscampers op Fiat Ducato komt Hymer tegemoet aan de veranderende wensen van camperaars. Daarbij richt het merk uit het Duitse Bad Waldsee zich vooral op het interieur, de verlichting, digitalisering en slaapcomfort. Er is keuze uit twee woondecors: Ivy Green is uitgevoerd in olijfgroen en in Pearl Grey is vooral lichtgrijs te zien.

Hymer Neue Camper Vans Auf Fiat Grand Canyon Exterieur C Hymer Gmbh Co Kg

Natuurlijke materialen
In het interieur gaat Hymer mee in de trend van natuurlijke materialen door bijvoorbeeld vilt, kurk, leer en keramiek te gebruiken. Nieuw is ook de multifunctionele rails waar met haakjes van alles aan is op te hangen, zoals keukengerei, maar ook de optionele hanglampen en modulaire lampen. Deze lampen maken deel uit van het nieuwe verlichtingsplan, met dimbare lampen.

Tegen meerprijs zijn de buscampers uit te rusten met een Skyview-venster, eventueel met uitzetdak. Tot de opties behoort ook een slaaphefdak met een bed van 210 bij 145 centimeter, leeslampjes met USB- en een 12V-aansluiting. Het aantal slaapplaatsen komt hiermee op vier. In de Ayers Rock en de Grand Canyon is een dwarsbed te vinden. De Yellowstone heeft achterin enkele bedden. Het vernieuwde slaapcomfort is te danken aan het Lattoflex-slaapcomfortsysteem met schotelveren.

Wintervast en zelfvoorzienend
Het vernieuwde buscampertrio is wintervast en klaar om zelfvoorzienend mee op pad te gaan. Zo voegde Hymer een grote verswatertank van 110 liter toe. Ook is er nu keuze uit een pakket met een lithiumaccu tot 240 Ah, twee zonnepanelen van 95 Wp en een omvormer. De app Hymer Connect is nu ook voor de buscampers te gebruiken. De Ayers Rock is verkrijgbaar vanaf 83.540 euro, de Grand Canyon en de Yellowstone vanaf 85.540 euro.