Adria Matrix Supreme nu ook op Mercedes

De Adria Matrix Supreme is vanaf modeljaar 2023 niet alleen op Fiat, maar ook op Mercedes verkrijgbaar, net als de Coral Supreme. Deze halfintegraal is er in twee indelingen: de Adria Matrix Supreme MB 670 SL met enkele bedden en de 670 DC met een queensbed.

1701 MATRIX SUPREME MB 670 SL Image Interior JM85454

Samen met de Coral is de Matrix de meest verkochte camperserie van het merk uit Slovenië. Volgens Adria zijn de Supremes – de meest luxe uitvoering – met de komst van Mercedes nog stijlvoller en gebruiksvriendelijker. De Sprinter met AL-KO-chassis heeft een Euro-6-2.0-literdieselmotor van 150 pk en een 9G-tronic-automaat. Opwaarderen naar een 170 pk-motor is mogelijk. Het exterieur van de halfintegraal is zilverkleurig. De achterwand met Hella-ledverlichting is nieuw ontworpen.

Geïntegreerd hefbed
In het riante woongedeelte van de Adria Matrix Supreme MB 670 SL zorgt een panoramavenster voor veel licht. Boven de zitgroep, met een hoekbank, een zijbank en captain chairs, is een elektrisch hefbed in het plafond geïntegreerd. De ruime en strakke S-Line-keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, een massief werkblad en een recht driepitskookstel. Links van de keuken is de moderne douchecabine te vinden, met daartegenover het toilet, de wastafel en kastruimte. Achterin is het slaapgedeelte te vinden, met enkele bedden en de mogelijkheid voor een klein derde bed. De camper heeft een dubbele bodem en binnen een vlakke vloer. De verwarming is van Alde. De Matrix Supreme MB is leverbaar vanaf 132.580 euro.