Stoere Bürstner Copa 4×4 kan elk terrein aan

De multifunctionele kampeerbus Copa van Bürstner krijgt na twee jaar een off-road-versie: de Bürstner Copa 4×4. Met een druk op de knop staat de allroad-modus aan, waarmee de Copa geschikt is voor alle terreinen.

De Bürstner Copa C 500 4x4 blijft net onder de vijf meter lengte en staat op de Ford Transit Custom. De alleskunner met vierwielaandrijving en all-terrain-banden is te gebruiken als personenauto en als kampeerbus.

Flexibel railsysteem

Verder verschilt deze 4x4-variant weinig van de gewone Copa C 500. De compacte kampeerbus is uit te rusten met zes goedgekeurde zitplaatsen. Er kunnen maximaal vier mensen in slapen. De zitbank is om te bouwen tot bed en het slaaphefdak biedt plek aan twee camperaars. Dankzij het railsysteem is de bus helemaal naar eigen wens in te richten, met een bank of extra stoelen.

De moderne keuken heeft twee gaspitten, een spoelbak, een koelbox van 41 liter en allerlei opbergmogelijkheden. Achterin is bergruimte voor bagage, zoals kleding of kampeerspullen. Openingen in het slaaphefdak zorgen voor frisse lucht. Horrengaas houdt insecten buiten.

De Ford Transit Custom is uitgerust met diverse assist-systemen. Wat de wagen gaat kosten, is nog niet bekend.