Handwerk in Wanner Silverdream S 641 FB

Net als alle campers van Wanner onderscheidt de nieuwe alkoofcamper Wanner Silverdream S 641 FB zich met een monocoque-opbouw van gfk en kevlar, de zilveren kleur en de handgemaakte bouw.

20220307 165747

Wanner is een echt familiebedrijf en bouwt al campers sinds 1972. De Silverdream S 641 FB is een van de vele indelingen in een serie alkoofcampers, waarvan de eerste in 2004 verscheen. De wagen komt uit de werkplaats in het Duitse Dettingen unter Teck.

Vier slaapplaatsen
De 6,40 meter lange S 641 FB heeft vier slaapplaatsen: twee in de alkoof en twee in het Franse bed achterin. De zithoek biedt met een bank, een stoel en draaibare cabinestoelen plaats aan vijf personen.
Wanner kiest in de Silverdream voor meubels van hoogwaardige materialen, met duidelijk zichtbare invloeden uit de jachtbouw. Het interieur bevat veel hout, een hoogglans afwerking en ledsfeerverlichting. In de hoekkeuken staat een koelkast met vriesvak en een driepitskooktoestel. De badkamer met wastafel, toilet en douche is helemaal achterin te vinden, naast het bed.

Camper voor winterkamperen
De campers van Wanner zijn ook toegerust op winterkamperen. De Silverdream heeft een Truma-Combi 6-gasverwarming met warmwaterboiler, gedegen isolatie, een dubbele bodem en verwarmde tanks van 120 liter voor schoon water en afvalwater.
De wagen staat op de Mercedes Sprinter met achterwielaandrijving en een 163 pk-motor en is onder meer uitgerust met ABS, ASR en ESP. De ruime garage is van twee kanten te bereiken. De Wanner Silverdream is leverbaar vanaf 134.400 euro.