Nieuwe campervriendelijke camping in Bant

In Bant in Flevoland, is campervriendelijke camping Fiederels sinds 1 juni geopend. De camping heeft 25 plaatsen.

“Camperaars moeten ons nog echt weten te vinden”, vertelt Els Haartsen, die samen met haar man Bas van Baaren eigenaar is van de camping. “De eerste weken zijn goed bevallen. We vinden het heel leuk om gasten te ontvangen.”

De plekken hebben ieder een verhard deel waar de camper op kan staan en een grasveldje voor het campermeubilair. “Dat verharde deel is ook echt nodig, omdat de bodem zeeklei is en die is enorm glibberig. Je komt anders niet weg met camper of caravan.” Op de camping is een sanitairgebouw en er zijn loosplekken voor het chemisch toilet en het grijze water. Op iedere plek is er stroom en water.

Naast de camping ligt een bikepark, een oefenterrein speciaal voor mountainbikers en de trots van Van Baaren. Het terrein is vrij toegankelijk en ideaal voor camperaars die er graag met de mountainbike op uit trekken. Voor de camperaar die daar niet van houdt, is er in de omgeving voldoende te beleven. Aan de overkant van de camping ligt het Belevenissenbos en iets verderop het recreatiegebied Wellerwaard. Maar ook een bezoekje aan Schokland of aan de Orchideeënhoeve zijn vanaf de camping goed te doen.

Camping Fiederels staat op Campercontact.com onder sitecode 101924.