Fleurette Migrateur 68 LM: Franse halfintegraal met queensbed

Uitbreiding voor de halfintegraalserie Fleurette Migrateur: in de showroom van de camperbouwer uit Frankrijk staat nu ook de Fleurette Migrateur 68 LM. Deze nieuwe indeling heeft een queensbed.

De Fleurette Migrateur is een compacte camper van 6,85 meter lang en 2,23 meter breed. In de Migrateur-serie was er tot nu toe keuze uit een indeling met enkele bedden, een indeling met een Frans bed rechts en een indeling met een Frans bed links. Daar komt nu een camper met queensbed bij. De afmeting van dit centrale bed is met 140 bij 190 centimeter overigens nogal bescheiden. Aan weerszijden van het bed staan twee hoge kledingkasten met daartussen nog twee bovenkastjes. Zwanenhalslampjes zorgen hier voor extra licht.

Het interieur bevat een combinatie van warm hout en crèmetinten. Een L-vormige bank, een bankje naast de ingang en twee draaibare cabinestoelen vormen samen de zithoek. Er zijn vier goedgekeurde zitplaatsen. Van de bank is nog een derde slaapplaats te maken.

Slimme wastafel
De rechte keuken is vrij compact met twee gaspitten en een ronde spoelbak. Een verlenging aan de zijkant biedt extra werkruimte. Bovenkasten en drie grote lades bieden plek aan alle keukenbenodigdheden. De koelkast heeft een inhoud van 145 liter. In de badkamer met douche en toilet valt de slim ontworpen wastafel het meest op. Deze zit verstopt in de wand en klapt bij gebruik uit boven het toilet.

Een 4.000W-kachel van Truma zorgt voor verwarming. De Fleurette Migrateur 68 LM heeft een schoonwatertank van 120 liter en een tank van 119 liter voor afvalwater. De Fiat Ducato met de multi-jet van 120 pk doet dienst als basisvoertuig. De wagen is leverbaar vanaf 81.115 euro.