Elektrische campers in Kampeerauto 6-2022

Behalve de oude vertrouwde dieselcamper zie je nu af en toe ook een camper op elektriciteit. Binnen niet al te lange tijd komen er meer elektrische campers op de markt. De nieuwe Kampeerauto besteedt aandacht aan deze manier van camperen. Twee zelfbouwers vertellen over hun project met een elektrische Fiat Ducato. En in de rubriek Signalement belichten we het nieuwe elektrische model van de Nederlandse camperbouwer Tonke.

KA2206 Cover

Verder in deze editie aandacht voor camperhoezen. In hoeverre beschermen deze tegen weersinvloeden als de camper noodgedwongen buiten overwintert. En voor de camperklussers onder ons is er nieuwe tutorial: hoe vervang je zelf een dompelpomp.

Voor wie nog op zoek is naar een leuke reisbestemming biedt dit magazine de nodige inspiratie. Zo reizen we naar het Deense Bornholm, een eiland vol verrassingen. De Franse ViaRhôna is een fijne bestemming voor camperaars die van fietsen houden. En de natuurliefhebbers komen ogen tekort in de Oostenrijkse bergen. In Nederland zwerven we door de Gooi en Vechtstreek. Niet alleen het territorium van Bekende Nederlanders, maar ook een streek vol natuur en cultuur.

Kampeerauto 6-2022 valt vanaf 12 juli bij NKC-leden op de mat.