Nieuwe look voor Laika Ecovip-campers

De Italiaanse camperbouwer Laika heeft alle vijftien indelingen van de Ecovip-serie onder handen genomen. Zowel het exterieur als het interieur van de acht halfintegralen en de zeven integraalcampers kregen een nieuwe look.

MK231247 Laika Ecovip 01595

Aan de buitenzijde valt vooral het nieuwe design op. Laika heeft de matzwarte graphics vergroot, waardoor de campers sportiever ogen. Ook de neus is aangepast. Zo draagt de chromen grille in het midden nu trots de merknaam.

Het interieur van de Laika Ecovip-campers is op verschillende punten aangepakt. Zo zijn de akoestiek en isolatie verbeterd. Dit is te danken aan de nieuwe gewatteerde plafondbekleding van microvezel. Alle directe en indirecte verlichting is dimbaar, waardoor het eenvoudiger is om sfeer te creëren. De bovenkastjes hebben geen handgrepen meer, maar zijn nu voorzien van een push-to-open-knoppen.

Panoramadakraam boven bed
Het slaapgedeelte is voorzien van nieuwe wanden, bekleed met eco-leder. Ook is de optielijst aangevuld met een panoramadakraam van 50 bij 70 centimeter boven het bed, dat ’s nachts zicht kan bieden op de sterren.

In de DS-modellen, die zich kenmerken door de face-to-face-indeling in het zitgedeelte, hebben heeft de rechthoekige tafel plaatsgemaakt voor een rond model, zoals al te zien is in de andere plattegronden in de Ecovip-serie. Net als het keukenblad en de wastafel, is de tafel voorzien van het krasbestendige materiaal Fenix. De halfintegralen zijn verkrijgbaar vanaf 101.913 euro, de integraalmodellen vanaf 120.047 euro.