Negen nieuwe camperplaatsen

De afgelopen periode zijn er zes camperlocaties in Nederland bij gekomen en drie in België. Een van de nieuwe locaties is bij camping De Kapschuur in Stadskanaal in Groningen, die uitbreidt met een camperplaats voor tien campers. De locatie is verlicht en heeft een verharde ondergrond. Op de camping verblijven kan ook. “Wij hebben al jaren een camping en om met de trend mee te gaan, hebben we het bedrijf uitgebreid met de camperplaats. We hebben inmiddels zelf ook ervaring met het met de camper op pad gaan”, zegt Jolanda Rijks, die de camperplaats samen met haar man Jaap Rijks runt.

Camperplaats Bij Camping De Kapschuur Web

“De Kapschuur is natuurlijk gelegen en op drie kilometer afstand van het centrum van Stadskanaal met allerlei faciliteiten”, zegt Rijks. Om de omgeving te verkennen kun je een step, een e-kickbike, een skelter of een kayak huren. Stadskanaal vormt het dynamische middelpunt van Zuidoost-Groningen. Een typisch Hollandse buurt met prachtige landerijen.

Camperaars kunnen ook buiten het kampeerseizoen langskomen. Rijks: “Ze zijn het hele jaar door welkom bij De kapschuur en als het kampeerseizoen begint hebben ze ook de mogelijkheid om op het kampeerveld te staan met de camper. En gebruikmaken van de voorzieningen op de camping, zoals broodjesservice en het terras.”

De sitecode van de camperplaats bij de camping De Kapschuur is 104288. Een overzicht van de overige nieuwe camperplaatsen is te vinden op de website van de NKC.