Special edition-buscamper: Hymer Free S Blue Evolution

Hymer brengt een nieuwe sportieve buscamper op de markt: de Hymer Free S Blue Evolution op de Mercedes Sprinter met voorwielaandrijving. Deze speciale editie heeft zit- en slaapplaatsen voor vier personen.

De toevoeging Blue Evolution wil zeggen dat het hier om een sportieve uitvoering gaat. Van deze nieuwste Free-buscamper trekt vooral het exterieur de aandacht. Als carrosseriekleur is gekozen voor het opvallende capriblauw, dat Hymer combineert met zwarte accenten. De stoere, eveneens zwarte 16 inch lichtmetalen wielen met all season-banden maken het plaatje compleet.

Profiteren van Mercedes

Eerdere Blue Evolution-modellen stonden op de Fiat Ducato. Door nu te kiezen voor de Mercedes Sprinter profiteert Hymer van de vele voordelen die het premium automerk te bieden heeft. Zo is de buscamper standaard uitgerust met een 9G-TRONIC automatische versnellingsbak, een elektrische parkeerrem, achteruitrijcamera en diverse assistsystemen. Mercedes’ eigen MBUX 10" multimediasysteem zorgt onderweg voor navigatie, infotainment en communicatie.

De Hymer Free S Blue Evolution heeft een traditionele buscamperindeling. De inrichting is modern, met een wit meubeldecor, stoffering in twee kleuren grijs en een vloer in houtlook. Vier personen kunnen in de camper slapen: twee in het opklapbare bed achterin en twee onder het slaaphefdak. Het editiemodel is leverbaar vanaf 96.690 euro.