Onthaasten als de brandweer in Kampeerauto 7-2022

Reizen met de camper is een fantastische manier om op je eigen tempo de wereld te ontdekken. Dat geldt ook voor Marita Wynia. Voor haar is reizen met haar oldtimerbrandweerbus het ultieme onthaasten. In de nieuwe Kampeerauto 7 een artikel over haar bijzondere camper.

Voor zowel de camperaar die het rustig aan doet als de camperaar die graag wat vaart maakt is er de nodige inspiratie te halen uit de reisverhalen in deze editie. We wandelen terug in de tijd met het Wereldtijdpad aan de voet van de Holterberg. We reizen langs de Zuid-Willemsvaart en zwerven door het Belgische Scheldeland.
Wat verder weg is de Spaanse streek de Extremadura, met een misschien wat onverwachte bonus: je kunt er prachtige fietstochten maken. Ook Hongarije is een land waar veel te zien en te doen is, als camperland een verrassende ontdekking.

En voor wie graag altijd wil weten waar zijn of haar camper zich bevindt, kan een gps-tracker een oplossing zijn. Hoe werken deze trackers en wat kun je ermee?
Verder in dit magazine een artikel over of het mogelijk is de fietsaccu te laden zonder stroompaal. Is het een goed idee om de huishoudaccu hiervoor te gebruiken?

Dit en meer lees je in Kampeerauto 7-2022 die vanaf 30 augustus bij NKC-leden op de mat ligt.

Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.