Camperplaats De Landing breidt uit

Camperplaats De Landing in het buitengebied van het dorp Nistelrode is onlangs uitgebreid van tien naar vijfentwintig plekken. ‘Wilt u in alle rust en vrijheid genieten van het mooie Brabantse landschap, kom dan heerlijk "landen" op Camperplaats De Landing’, berichten de eigenaren Patrick en Ingrid van der Lee. Sinds een jaar beheren zij de camperplaats samen met hun kinderen. Ze bieden hun gasten een dubbeldooier ei aan bij het ontbijt, gratis wifi en de mogelijkheid om te betalen via een QR-code. Er liggen ook diverse fiets- en wandelroutes klaar.

De Landing

De locatie heeft verzorgde plekken van ongeveer 90 vierkante meter, waar men alle ruimte heeft. De eigenaren hebben graag alle campers met de neus dezelfde kant op, zodat de luifels gericht zijn op het achtergelegen zweefvliegveld en camperaars optimaal van het weidse uitzicht kunnen genieten. Dit zweefvliegveld is de thuisbasis van Aeroclub Nistelrode en Parasailing Team Nistelrode. Als er niet wordt gevlogen, kan men genieten van de rust, het uitzicht en wellicht van overstekende reeën.

Wandelen kan in het naastgelegen bos en prachtige fiets- en wandeltochten zijn onder andere mogelijk in natuurgebied De Maashorst. Ook geocaching behoort tot de mogelijkheden. Om de camperaar zoveel mogelijk vrijheid te bieden, werkt de camperplaats zonder reserveren en zonder vaste aankomst- en vertrektijden. “Regeltjes moeten er zijn maar liefst niet te veel”, zeggen de eigenaren.

De sitecode van camperplaats De Landing op Campercontact.com is 99092.