Open dag en bijeenkomst camperbussen C’est La Vie in Zeeland

Camperbouwer C’est La Vie uit Burgh-Haamstede organiseert dit weekend een open dag in hun nieuwe bedrijfspand, en een camperweekend voor hun klanten. De open dag in het nieuwe bedrijfspand vindt plaats op zaterdag 2 april, tussen 10:00 en 16:00. Daar worden de gasten voorzien van een barbeque. Bij het camperweekend, dat plaatsvindt op camping De Dapperhof in Burgh-Haamstede, worden ongeveer 20 van hun klanten verwacht. 

Cestlavie

C’est La Vie bouwt nieuwe en jonggebruikte Fiat Ducato bussen om tot campers, op verzoek van de klant. Zo hebben ze al ongeveer 40 klanten voorzien van een persoonlijke, op maat gemaakte bus sinds de oprichting in 2011.

Bert Kouwenberg, één van de oprichters van C’est La Vie, is enthousiast over het evenement. ‘In 2016 hadden we een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen, maar eind 2021 was het echt te klein. Het nieuwste gebouw, ook in Burgh-Haamstede, is vier keer zo groot. We hebben niet alleen onze klanten, maar ook allerlei andere kennissen uitgenodigd om ons nieuwe pand te komen bekijken. Iedereen is welkom om langs te komen.’