Nieuw slaaphefdak in Sunlight Cliff 600 RT Adventure Edition

De Cliff-buscamper van Sunlight is echt gemaakt voor sportieve camperaars, die na alle activiteiten lekker kunnen uitrusten of genieten van het uitzicht boven op de camper. De Sunlight Cliff 600 RT Adventure Edition is voor het nieuwe seizoen namelijk uitgerust met een slaaphefdak.

Dit hefdak is van alle gemakken voorzien. Het bed heeft een lattenbodem en een koudschuimmatras en meet 206 bij 143 centimeter. Het is te bereiken via een telescoopladder, die zowel binnen als buiten is te gebruiken. Lezen kan bij het lampje met geïntegreerde USB-stekker en een 12V-aansluiting. Valbescherming voorkomt ongelukken. Het is mogelijk het dak helemaal open te ritsen, waardoor er vrij uitzicht is. Horrengaas voor alle openingen houdt insecten tegen.

Adventure Edition

In deze Adventure Edition is de Sunlight Cliff voorzien van onder meer een meegespoten bumper en aluminium wielen van 16 inch. De buscamper op de Fiat Ducato heeft een motor van 120 pk-motor en is verkrijgbaar in wit, zwart en twee tinten grijs.

Vier slaapplaatsen

Een dwarsbed achterin biedt nog twee slaapplaatsen. In het midden van de camper is de badkamer, waar de douche met een gordijn is af te sluiten van de wastafel en het toilet. De keuken heeft een ruim werkblad en een koelkast van 84 liter, die op de kopse kant is geplaatst. Een dinettebank, de twee draaibare cabinestoelen en een tafel met deelbaar blad vormen de zithoek. De sportieve buscamper is leverbaar vanaf 60.990 euro.