Kijken, leren, luisteren en fietsen op de Camper Caravan Wereld in Assen

In de Expo Assen gaat komende vrijdag 17 september de vierde editie van de beurs de Camper Caravan Wereld van start. Tot en met zondag 19 september zijn bezoekers welkom. Niet alleen voor het verkrijgen van informatie over campers en uitrusting, maar ook om meer zelfvertrouwen te krijgen achter het stuur.

15.000 vierkante meter

De beurs is maar liefst 15.000 vierkante meter groot en combineert zo’n tweehonderd campers en caravans, zowel spiksplinternieuw als occasionmodel. Ook zijn er kampeerbenodigdheden en krijgen bezoekers indien gewenst advies van specialisten. Vanaf half elf zijn verschillende drie kwartier durende presentaties op het gebied van camperen gepland.

Zelfvertrouwen

Ook kunnen bezoekers op de beurs achter het stuur kruipen van een camper. “Als het op rijden in een camper aankomt, zijn met name vrouwen daar soms onzeker over. En dat komt niet zelden door de reacties van anderen”, weet Tineke de Ruijter van VrouwRijdtCamper. Daarom zal zij als ervaren rijinstructeur de bestuurders op de beurs laten zien hoe je veilig en vol zelfvertrouwen de camper bestuurt. Opgeven hiervoor kan via [email protected]. Bij de stand van Motorpromo is het mogelijk om een fiets uit te proberen.

Online boeken

Camper Caravan Wereld vraagt iedere bezoeker om online een starttijd te reserveren. Vervolgens mag de bezoeker zolang blijven als hij of zij maar wilt. Zo spreidt de beurs de bezoekersstromen. Meer informatie over de beurs is hier te vinden.