Ruimtelijke face-to-face-indeling in Forster I 745 QF

De vernieuwde Forster I 745 QF is een moderne integraalcamper met een ruimtelijke face-to-face-indeling. Een schuifdeur verdeelt de camper in twee gedeelten. Achterin is een queensbed te vinden.

Forster, het instapmerk van Eura Mobil, brengt hiermee een integraal op de markt met een sportief voorkomen, een meegespoten bumper, een zwarte grill en geïntegreerde verlichting. Aan de buitenzijde is het grijsgroene Forster-design duidelijk herkenbaar. Het dak, de wanden en de bodem zijn gemaakt van hagelbestendiger gfk. De camper staat op de Fiat Ducato met een breedspoorchassis en een motor van 120 pk.

Riante banken

Het interieur doet ruim aan. In het woongedeelte staan de riante banken tegenover elkaar, met daartussen een deelbare tafel. Door een deel in te klappen, ontstaat loopruimte. Het tweepersoonshefbed boven de cabine is aan de onderzijde gecapitonneerd en voorzien van spotjes. Naast de ingang staat een koelkast van 149 liter met daartegenover de compacte hoekkeuken.

Door de deur naast de keuken te sluiten, zijn de badkamer en slaapkamer af te scheiden van het woongedeelte. De deur tussen de badkamer en slaapkamer kan ook nog dicht, waardoor een Raumbad ontstaat. Helemaal achterin is een queensbed te vinden, met aan weerszijden toegangstreden en nachtkastjes, met daarbovenop een kledingkast. Ook boven het bed hangen nog kastjes. De wagen is leverbaar vanaf 82.590 euro.