Overname Camperplaatsen in Alkmaar en Zeeland

In Alkmaar en in Zeeland zijn afgelopen maand camperplaatsen overgenomen. De nieuwe eigenaren staan te popelen om van start te gaan. 

Camperpark Zeeland stond op naam van Marchienus en Margit de Jonge. Na ongeveer acht jaar hebben ze de camperplaats die ze destijds volgens een nieuw en spraakmakend concept hebben ontwikkeld, verkocht. Tom en Sara Pouwer van camping Oranjezon in Vrouwenpolder nemen per 1 december het stokje over.
De sitecode van Camperpark Zeeland op Campercontact.com, 21286​, is niet actief.

Camperpark Alkmaar

In Alkmaar zijn Laura en Ben Meijland sinds kort de nieuwe eigenaren van de stadscamping aan de Bergerweg. De vorige eigenaren hadden plannen voor een chaletpark op een deel van het terrein, maar konden het hierover niet eens worden met de gemeente. Direct na de overdracht heeft de familie Meijland een streep gezet door dat plan om vijftig mobiele chalets te bouwen. “Wij willen gewoon een kampeer- en camperterrein zijn. We zien overal campings die op chalets overgaan. Ik begrijp dat ook wel, alleen er is intussen ook een recordaantal campers en caravans verkocht. Al die mensen willen ook ergens staan", licht Laura Meijland toe. Helemaal bij het oude blijft de camping overigens niet als het aan de Meijlandjes ligt. Zo zijn er plannen voor een nieuwe entree, nummerplaatherkenning bij de slagboom, speelvoorzieningen maar ook een nieuwe naam en logo. Verder denken ze erover om jaarlijks een periode dicht te gaan. 
Camperpark Alkmaar is te vinden op Campercontact.com te vinden onder sitecode 54344.